Bungalow panoramică modernă

Aspectul exterior al casei: acoperiș plat stil minimalist, design optimizat. Ideal pentru cupluri tinere sau familii cu copii. Mulțumită grije pentru funcționalitate avansată, nici un spațiu nu rămâne nefolosit.
Zona de living, bucătărie și sala de mese se află într-o singură cameră. In ciuda dimensiunilor sale mici,este dotat cu doua dormitoare şi doua bai fiind amplasate pe latura de nord şi poziționat astfel încât părinții și copiii pot trăi aproape separat. În casă este o cameră de oaspeți separată,cu toaletă privată și baie.
Situat în fața zonei de lounge terasa oferă o oportunitate minunată de a se bucura de vedere panoramică. Fațada frontală a clădirii este complet vitrăită, există posibilitatea de a fi protejată din afară cu uși glisante.
Suprafața totală a sticlei asigura o apropiere de natură. Terasa mare În sezonul cald terasa mare crește zona de living.
Având dimensiuni reduse grija principală este o amenajare practică. Sunt preferate materialele moi și culorile cu tonuri de pământ.

Dimensiunea 
 Brut 		 90,00 m2 
 Dormitor 1. 	 13,00 m2 
 Dormitor 2. 	 10,00 m2 
 Baie 1. 		 2,46 m2 
 Baie 2. 		 3,05 m2 
 Cameră+
 Bucătărie 	 34,60 m2 
 Terasă 		 15,00 m2