Teljes panorámás modern bungaló

Az épület külső megjelenésében minimalista stílusú lapos tetős családi ház. Fiatal párokra, vagy egy-gyermekes családra optimalizált kialakítás. A korszerű funkcionális térelosztásnak köszönhetően, nincsenek kihasználatlan terek.

Alaprajzi elrendezés szerint a nappali, konyha és ebédlő részt egy légtérben van elhelyezve. Kis alapterület ellenére két hálószoba és két fürdőszoba kap helyet az északi oldalra pozicionálva, így a szülők és a gyermekek élettere, vagy vendégszoba elkülönül, külön wc és fürdő áll rendelkezésére.

A nappali zóna előtt elhelyezkedő terasz remek lehetőséget ad a hely nyújtotta panoráma élvezhetőségére. Az épület első homlokzata teljesen vitrált, kívülről van lehetőség toló ajtókkal árnyékolni. A teljes üvegfelületek természetközelibb érzést nyújtanak használóinak, valamint a nagy terasz a meleg évszakokban megnöveli a nappali zóna életterét.

Az épület kis méretéből fakadóan a berendezésnél elsődleges szempont a praktikusság. Anyag- és színhasználatában a lágy, földszínek vannak előnyben.

Alapterület 
 Bruttó  	 90,00 m2 
 Hálószoba 	 13,00 m2 
 Hálószoba  	 10,00 m2 
 Fürdőszoba 	 2,46 m2 
 Fürdőszoba 	 3,00 m2 
 Nappali+ &#13 Konyha 	 35,00 m2