Minimal-A üvegfalú családi ház

Minimalista elemekből kialakított családi ház harmonikus, karakteres homlokzattal. Az épület különlegessége, hogy két oldala teljesen üvegből van. A természet közelsége, környezettel történő vizuális kapcsolat miatt adódik a nagyméretű üvegfelületek alkalmazása.
Anyaghasználatában is a minimalista stílusnak felel meg, fehér nemesvakolat borítja az egész épületet. A bejárati szélfogót faburkolat emeli ki.

Két tágas szintre van osztva az épület. Az alsó szint dél-nyugati oldalán szélfogó található, innen egy folyosó nyílik a nappali zónába. Nappali-konyha-ebédlő rész egy légtérben elhelyezve, tágas életteret biztosít használói számára. Ezen a szinten helyet kap egy fürdőszoba, valamint az épületen kívül egy terasz.
A két szint közti közlekedést egy rejtett lépcső biztosítja. Az emeleten két hálószoba és két fürdő található. Ideális elrendezés egy kisebb család számára, ahol kényelmesen elférnek a szülők és a gyerekek egymás mellett.
Mindkét szoba egy-egy fala üvegfelület, remek kilátást biztosítva a környezetre.
Belső terek berendezése és színvilága is a minimalista vonalat követik. Terei világosak, letisztultak, természetközeliek.

Földszint 
 Belépő 		 7,30 m2 
 Közlekedő 	 2,70 m2 
 Fürdőszoba 	 4,20 m2 
 Konyha 	 13,90 m2 
 Nappali+
 Lépcső 		 42,40 m2 
 Terasz 		 11,70 m2

Emelet 
 
 Közlekedő 	 4,90 m2 
 Fürdőszoba 	 7,30 m2 
 Hálószoba 1 	 13,70 m2 
 Wc 		 2,50 m2 
 Hálószoba 2 	 27,70 m2